Circle K Job - 49380015 | CareerArc
  Back to Search Results
Get alerts for jobs like this Get jobs like this tweeted to you
Company: Circle K
Location: Den Haag, ZH, Netherlands
Career Level: Executive
Industries: Retail, Wholesale, Apparel

Description

Job Description

Over de rol:

Als HR Business Partner bij Circle K Nederland ben jij de spil in het web. Jij bent de vraagbaak voor al het personeel en krijgt energie van het bedenken van passende oplossingen en zorgt ervoor dat alles soepeltjes verloopt. Met een breed portfolio aan diverse HR-activiteiten, ondersteun je niet alleen de Manager HR & Services en de HR Director, maar geef je ook vorm aan de toekomst van ons HR-team.

Het huidige HR team van Circle K Nederland bestaat uit een HR Director, HR Business Partner a.i., Corporate Recruiter a.i. en nog een te werven HR Manager & Services.

Jouw werkzaamheden:

  • Werving: Jij bent de architect achter onze wervingsstrategie. Je schrijft wervende vacatureteksten, onderhoudt contact met wervingsbureaus en zorgt voor een vlekkeloze afhandeling van tijdelijke contracten.
  • Trainingen & opleidingen: Medewerkers vertrouwen op jouw advies over individuele trainingsbehoeften. Je organiseert groepstrainingen en houdt de trainingsdatabase en certificeringen nauwgezet bij.
  • Communicatie: Samen met de marketingafdeling werk je aan onze interne communicatiestrategie en employer branding. Het interne Sharepoint-platform? Jij houdt het up-to-date.
  • Administratie: Contracten opstellen, personeelsgegevens muteren, ziekteverzuim registreren. Jij draait er je hand niet voor om.
  • Contractmanagement: Je houdt personeelsdossiers nauwlettend in de gaten en signaleert tijdig contractverlengingen of -beëindigingen. Daarnaast voer je voortgangsgesprekken uit en zorgt voor de nodige rapportages en opvolging hiervan.
  • Rapportages: Rapporten en analyses zijn jouw gereedschap. Je duikt in personeelsbezetting, onboarding, personeelsverloop en trainingen om waardevolle inzichten te verschaffen en onze HR-processen te optimaliseren.

Functievereisten:

  • Een afgeronde bacheloropleiding op het gebied van Human Resources
  • Minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring in een HR-functie.
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.
  • In staat om zelfstandig te kunnen werken

Ons aanbod 

  • Salaris tussen de €3.283,- en €4.104,- bruto per maand
  • 13de maand uitbetaling in december
  • 30% pensioensregeling (waarvan 23% voor de werkgever);
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Activiteiten buiten werk met collega's (borrels, bootcamps, padel, voetbal en nog meer)
  • Er is volop gelegenheid om jezelf te ontwikkelen door learning on the job, trainingen en/of opleidingen;
  • Hybride werken is bij ons de norm (3 dagen kantoor, 2 vanuit huis)
  • (inter)nationale doorgroei mogelijkheden binnen Circle K

Drie redenen waarom je deze job misschien wel leuk zou vinden:

  • Jij helpt mee het bedrijf vorm te geven: Als HR Business Partner heb je een hand in hoe we naar buiten treden en onze cultuur intern. Je werkt samen met marketing om ons als bedrijf goed neer te zetten. Dat is niet alleen super belangrijk, maar ook echt een kans om impact te maken.
  • Directe invloed op de groei van collega's: Je bent niet alleen bezig met het regelen van trainingen, maar helpt ook iedereen in het bedrijf om zich verder te ontwikkelen. Dit is jouw kans om te zien hoe jouw inzet direct bijdraagt aan de vooruitgang van anderen.
  • Zelf de touwtjes in handen: Van contracten opstellen tot personeelsinfo bijwerken, jij regelt het. Als je houdt van zelfstandig werken en graag initiatief neemt, zit je hier helemaal op je plek.

Drie redenen waarom deze job misschien niks voor jou is:

  • Veel ballen in de lucht houden met contracten en regels: Er komt veel kijken bij het managen van contracten en zorgen dat alles volgens de regels verloopt. Het kan knap lastig zijn, vooral als dit nieuw voor je is.
  • Recruitment kan een hele puzzel zijn: Jij ontwerpt de strategieën voor het aannemen van nieuw talent en houdt de relaties met wervingsbureaus goed. Als puzzelen met mensen en processen niet jouw ding is, kan dit een flinke uitdaging zijn.
  • Administratie moet ook gebeuren: Natuurlijk, administratie is belangrijk, maar niet altijd het meest spannende werk. Als je liever strategisch bezig bent, kan dit deel van de job wat saai lijken.

Over Ons:
Alimentation Couche-Tard is wereldwijd marktleider in de retailsector met de merken Couche-Tard, Circle K en Ingo.
Wij streven ernaar te voldoen aan de eisen en behoeften die onze klanten van ons verwachten. Daarom bieden wij snelle en vriendelijke service en leveren we gemaksproducten, waaronder levensmiddelen, warme en koude dranken, mobiliteitsdiensten, waaronder brandstof en oplaadoplossingen voor elektrische voertuigen.

Our Values:

One Team
We werken samen om het onze klanten en collega's makkelijker te maken. We blijven bescheiden en vieren gedeelde successen. We hebben plezier en zorgen voor elkaar.
 

Do The Right Thing
We handelen met eerlijkheid en integriteit. We zijn inclusief: we behandelen elkaar, onze klanten en onze leveranciers met respect. We streven naar een schonere, veiligere, rechtvaardige werkplek en planeet.
 

Take Ownership
We behandelen het bedrijf als ons eigen bedrijf. We sporen problemen op, handelen snel om ze op te lossen en leveren betere resultaten. We nemen onze verantwoordelijkheid en als we fouten maken, leren we daarvan.
 

Play To Win
We dagen onszelf uit om aanvallend te spelen, niet verdedigend, wat betekent dat we snel en innovatief moeten zijn. We komen elke dag klaar en toegewijd opdagen om met onze talenten en ons harde werk een impact te maken.

Al onze collega's zijn gevraagd om zich in te zetten voor deze waarden en ze te delen met onze klanten en gemeenschappen. Het is belangrijk dat het meer dan alleen woorden zijn: het zijn waarden die wij leven en waarden die al onze acties en zakelijke beslissingen bepalen terwijl we ernaar streven onze missie te vervullen om het leven van onze klanten elke dag een beetje makkelijker te maken.

Geïnteresseerd?  

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief!  

Voor meer informatie over de vacature neem contact op met Corporate Recruiter a.i. Nick van Aken via ck.nl-recruitment@totalenergies.com


 Apply on company website