UPS Job - 38988728 | CareerArc
  Search for More Jobs
Get alerts for jobs like this Get jobs like this tweeted to you
Company: UPS
Location: Eindhoven, NB, Netherlands
Career Level: Entry Level
Industries: Transportation, Logistics, Trucking

Description

Loodsmedewerker

Pakketten, pakketten en nog eens pakketten! Dit is waar het bij UPS om draait. UPS verzendt dagelijks miljoenen pakketten wereldwijd. Vind je het leuk hier van deel van uit te maken? We zijn op zoek naar
nieuwe collega's bij ons in de loods in Eindhoven. Veel bedrijven noemen het gewoon loodsmedewerker, maar wij noemen het Preloader of Reloader. Als Preloader of Reloader ben jij heel belangrijk! Jij zorgt ervoor dat de ‘package flow' zo vlot mogelijk verloopt.


Een typische werkdag bij UPS!

Laden, lossen, sorteren, splitten, scannen, tillen, duwen en trekken. Het klinkt gemakkelijk, maar wij dagen je uit! Na een bak koffie of thee stroop je jouw mouwen op en ga je aan de slag met maar 1 doel: alle pakketten die binnen zijn gekomen met de grote vrachtwagens zo snel en correct mogelijk per postcode verdelen en inladen in de bekende bruine bezorgbussen. Rond 08:00 uur komen de pakketbezorgers, samen met hen loop je kort de geladen bezorgbus door. Jouw werktijden zijn van
ca. 04:00 - 08:00 uur in de ochtend, waarbij we wel eens uitlopen. Extra uren dus!

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent minimaal vier ochtenden in de week beschikbaar tussen 04:00 uur en 08:00 uur;
  • Je kan goed samenwerken met jouw collega's;
  • Je bent fysiek fit;
  • Je bent flexibel qua werktijden;
  • Je kunt een verklaring omtrent gedrag (VOG) overleggen.

Goed om te weten!

  • Je wordt betaald in de C-schaal van het CAO Beroepsgoederen vervoer, dit betekent dat je tussen de
    € 11,40 en 14,42 bruto per uur betaald krijgt. Daarnaast bouw je vakantiegeld en –dagen op! Gewerkte meeruurtjes worden tegen 100% uitbetaald. 

Kortom..

Jouw doel is behaald als je samen met je team ervoor hebt gezorgd dat alle pakketten zijn meegenomen door de pakketbezorgers! Met een voldaan gevoel kun je weer naar huis of naar school, het blijft bijzonder om een onderdeel te mogen zijn van zo'n belangrijke schakel in een wereldwijd logistiek proces.


 Apply on company website