LEGO Group Job - 31289263 | CareerArc
  Search for More Jobs
Get alerts for jobs like this Get jobs like this tweeted to you
Company: LEGO Group
Location: Nyíregyháza, Hungary
Career Level: Entry Level
Industries: Manufacturing, Engineering, Aerospace

Description

Szeretne részt venni a világ egyik legnagyobb játékgyárának munkájában?

Itt a lehetőség, hogy egy profi csapat tagjaként kipróbálja, mire képes: pályázza meg a LEGO Manufacturing Kft. pozícióját!


A LEGO Manufacturing Kft. Karbantartó csoportvezető munkatársat keres, akinek az alábbi feladatokban szán fontos szerepet:

- Épületüzemeltetési kiszolgáló berendezések (pl.: sűrített levegő kompresszorok, ipari hűtőgépek, szellőző és klíma rendszerek, stb.) állapotmegőrző és állapotjavító karbantartási munkáinak kiosztása és ellenőrzése
- A területen dolgozó 4 fő napi szintű irányítása (épületkarbantartási gépészeti és villamosgép specialista munkatársak)
- Részvétel a napi operatív feladatokban: megelőző karbantartási és hibaelhárítási tevékenységek elvégzése
- Munkakörhöz kapcsolódó adminisztratív feladatok: munkaidő nyilvántartás, riportok, jelentések készítése


A pozíció betöltéséhez szükséges feltételek:

- Középfokú végzettség érettségivel
- Gépész vagy villamos terülteten szerzett szakképzettség
- Releváns szakmai tapasztalat (minimum 5 év)
- Vezetői tapasztalat (minimum 1 év)
- Felhasználói szintű informatikai ismeretek
- Műszak vállalása (folyamatos műszak)
- Jó probléma megoldó készség
- Határozott, magabiztos személyiség
- Önálló munkavégzés


Globális család, közös célok

Nyíregyházán működik a világ öt LEGO gyárának egyike. A mintegy 2400 embert foglalkoztató LEGO Manufacturing Kft. jelentős mértékben hozzájárul a LEGO több mint 8 évtizedes sikertörténetéhez – itt készül többek között a világ összes DUPLO játéka. A családi tulajdonban lévő játékgyártó nagyszabású fejlesztésekbe kezdett, aminek keretében 2014 tavaszán átadta vadonatúj gyárát Nyíregyházán - ami nem csak hatalmas és ultramodern, de kivételesen környezetkímélő gyártóbázis is.


Csatlakozzon a LEGO Csoporthoz!

Nálunk érdekes feladatok, profi feltételek és versenyképes juttatások várják. Amennyiben úgy érzi, hogy megvan Önben mindaz, ami ennek az állásnak a sikeres betöltéséhez szükséges, és ugyanúgy hisz a kreativitás, a közös munka és a minőség erejében, mint mi, akkor kattintson a JELENTKEZZEN MOST gombra!

A LEGO Csoport – Munkatársaink szerint
“Amióta itt dolgozom a LEGO Csoportnál, mindig találtam megfelelő kihívásokat, amikhez nem mellesleg mindig megkaptam a megfelelő képzéseket is. Kifejezetten szeretem a munkámban, hogy egyes emberek és egy egész szervezet fejlesztésével foglalkozhatok – ez nap mint nap új szakmai kihívások elé állít. Itt a LEGO gyárban van egy sajátos, családiasabb légkör, ami egyébként szerintem nem igazán jellemző a magyarországi környezetben.” – Papolczi Tamás, Karbantartási Vezető.


 Apply on company website